Başkan Sengel, "Normalleşeceğiz hep birlikte"

Başkan Sengel, "Normalleşeceğiz hep birlikte"

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "hain" diyen çocuğa dair açıklama yaptı.

Medya Ege- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde açıklama yaptığı platforma elinde oyuncakla çıkan çocuğun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na dair sözlerine Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Özür dileriz, sana bu yaşta siyasi çığırtkanlık yaptıran düzen için" dedi.

Küçük çocuğun rabia işareti yaparak, "Arkadaşlar bu Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain, hain. Burada adam, en iyi adam. Ona oyunuzu verin. En büyük" demesine Sosyal medya hesabından Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu, "Ah be güzel çocuk, elinde oyuncak arabanla sen ne güzelsin. Özür dileriz, sana bu yaşta siyasi çığırtkanlık yaptıran düzen için. Merak etme; sen çiçekli, böcekli, umut dolu şiirler söyleyeceksin o mikrofonlarda, sana yakışan gibi! Normalleşeceğiz hep birlikte" ifadelerini kullandı.

fkwnznvx0aehngh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.