Başkan Sengel: Şehrimizi aydınlık yarınlara taşımak için önemli adımlar attık!

Başkan Sengel: Şehrimizi aydınlık yarınlara taşımak için önemli adımlar attık!

Sosyal medya hesabından seçim kampanya filmini paylaşan Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Beş yıl önce başladığımız bu önemli görevde, şehrimizi aydınlık yarınlara taşımak adına her alanda önemli adımlar attık" dedi.

Güçlü kadrosu ile seçim çalışmalarına başlayan Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim kampanya filmini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Başkan ve Başkan Adayı Sengel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba,

Beş yıl önce başladığımız bu önemli görevde, hep birlikte çok değerli başarılar elde ettik, pek çok badire atlattık ve engelleri aştık. Dayanışma ruhuyla bir araya gelerek, şehrimizi daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için yoğun bir şekilde çalıştık. Bu süreçte her alanda ilerleme kaydedip, şehrimizi aydınlık yarınlara taşımak adına önemli adımlar attık. Sizin desteğiniz ve katkınız olmadan bu başarıları elde etmek mümkün olmazdı. Verdiğiniz güven ve destek, bizim için büyük bir güç kaynağı oldu.

31 Mart seçimlerinde de beni bu onurlu göreve layık gören partim ve sizlerin yardımıyla birlikte Cumhuriyetimize ve Tek Savdamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerine bağlı kalarak, Efes Selçuk'u daha aydınlık ve daha mutlu bir geleceğe taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.

Birlikteliğimizin gücü ile bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.