Başkan Sengel sözünü tuttu: 'Emekli Efeslim Kart' hayata geçirildi

Başkan Sengel sözünü tuttu: 'Emekli Efeslim Kart' hayata geçirildi

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bu kez de emeklilere kucak açtı. Efes Selçuk Belediyesi, kesinti uygulanan, 10 bin TL altında ücret alan emeklilere yönelik “Emekli Efeslim Kart” projesini hayata geçirdi.

MEDYA EGE - Dar gelirli vatandaşlara ekonomik rahatlama sağlamayı amaçlayan, toplum içinde dayanışma ve yardımlaşma kültürünü yaygınlaştıran Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal demokrat belediyeciliğin farkını ortaya koydu.

gfulhj3xwaayaep.jpg

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’in girişimleri ile Efes Selçuk Belediyesi; her geçen gün derinleşen ekonomik kriz, artan yoksulluk ve düşen alım gücü karşısında kentte yaşayan ve 10 bin TL altında maaş alan emeklilere “Emekli Efeslim Kart” ile vereceği bin TL'lik destek uygulamasını hayata geçirdi.

gfulhj5wmaak78d.jpg

“Emekli Efeslim Kart”larını alan vatandaşlar, destekleri için Başkan Sengel ve Efes Selçuk Belediyesi'ne teşekkür etti. Emeklilerin ekonomik şartlar karşısında zorlaşan yaşam koşullarına dikkat çeken Başkan Sengel ise sosyal medya hesabından projeye ilişkin yaptığı paylaşıma; "Emeklilerimizin yanında olacağımıza söz vermiştik. Sözümüzü tuttuk… Emekli Efeslim Kart ile zorlu ekonomik koşullarda emekli yurttaşlarımıza destek oluyoruz" notunu düştü.

filiz-baskan-canli-yayinda-anlatti-makul-sartlarda-20-yillik-sozlesme-istiyoruz-2020.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.