Başkan Sengel: Tüm zorluklara rağmen yılmadan çalışıyoruz!
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sahada vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Çamlık ve Gökçealan köylerinde hemşehrileriyle buluşan Sengel, "Tüm zorluklara rağmen yılmadan çalışıyoruz!" dedi.
MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yerel yönetim anlayışını makam odasından değil, doğrudan sokağın kalbinden yürütmeye devam ediyor. Başkan Sengel, Çamlık ve Gökçealan köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla saha çalışmalarına dair detayları paylaşan Başkan Sengel, Efes Selçuk halkıyla kurduğu samimi bağı bir kez daha gözler önüne serdi.

Sengel, vatandaşların taleplerini ve önerilerini ilk ağızdan dinledi. Esnaf ziyaretlerinden sokaktaki her bir bireye kadar geniş bir yelpazede temaslarını sürdüren Sengel, halkın nabzını tutmanın önemine dikkat çekti. Sengel, paylaşımında "Hep birlikte sahadaydık; her zamanki gibi sokakta vatandaşlarımızı dinledik" ifadelerini kullanarak, katılımcı belediyecilik vurgusu yaptı.

Başkan Sengel ayrıca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Bugün hep birlikte sahadaydık; her zamanki gibi sokakta vatandaşlarımızı dinledik.
Ardından Çamlık ve Gökçealan köylerimizde hemşehrilerimizle bir araya gelip samimi sohbetler gerçekleştirdik.
Tüm ekonomik zorluklara rağmen, yılmadan ve yıkılmadan; daha güzel bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz."

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.