"Başkan Sengel ücretsiz otoparkı neden ücretli yaptı"

"Başkan Sengel ücretsiz otoparkı neden ücretli yaptı"

Efes Selçuk'ta on yıllardır ücretsiz olarak kullanılan otopark, ücretli yapıldı. Vatandaşlar, Belediye Başkanı Filiz Ceritoplu Sengel'e "Başkan ücretsiz otoparkı neden ücretli yaptı?" diye sordu.

MEDYA EGE- Efes Selçuk Müzesi ve Devlet Hastanesi karşısında bulunan ve on yıllardır ücretsiz olarak halka hizmet veren otopark, Efes Selçuk Belediyesi kararıyla ücretli olarak hizmet vermeye başladı.

Özellikle Devlet Hastanesi aciline gelen vatandaşların otopark sorunu nedeniyle rahatça kullandıkları otopark, vatandaşları zor durumda bıraktı.

whatsapp-image-2023-06-21-at-13-30-25.jpeg

Gazetemize konuşan Efes Selçuklular, belediyenin son zamanlarda arsa satmaya başladığını ve ekonomik krizde olduğunu iddia ederek "Burası yıllardır ücretsizdi. Devlet Hastanesi aciline gelen vatandaşlar burayı sıkça kullanıyordu. Hem şimdi hastaneye gelenler hem de otopark bulamayanlar için bu sorun daha da büyüyor. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel burayı neden ücretli yaptı? Sengel'in bu karardan bir an önce vazgeçmesi gerekiyor. Başkan Sengel burayı neden ücretli yaptı?" diye sordu.

whatsapp-image-2023-06-21-at-13-30-26-1.jpegwhatsapp-image-2023-06-21-at-13-30-25-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum