Başkan Sengel: Zorlukları dayanışma ile aşacağız

Başkan Sengel: Zorlukları dayanışma ile aşacağız

Yol çalışmalarını gerçekleştiren ekipleri ziyaret eden ve çalışmalara ilişkin incelemelerde bulunan Başkan Sengel, "Nasıl buğdayımızı un yaptıysak ve ekmeğimizi bölüştüysek, bizler bölüşmeye devam edeceğiz" dedi.

Medya Ege- Gerçekleştirilen yol çalışmalarını ziyaret eden ve çalışmaların yapıldığı bölgeden Efeslilere seslenen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kur dalgalanmaları ve artan maliyetler sebebiyle 2022 yılına ait bütçede azalma yaşandığını söyledi.

"Zorlukları dayanışma ile aşacağız" diyen Başkan Sengel, "Size en uzun gecenin sabahından sesleniyoruz. Ve biliyoruz ki, her gecenin bir sabahı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Başkan Sengel, açıklamasında "En uzun gecenin sabahından size sesleniyorum. Aslında şunu söylemek istiyorum, dayanışma ile her şeyi aşabileceğimizi düşünüyorum. Daha 2022 yılına gelmeden bütçemizin %50’sini kaybetmiş durumdayız. Değişen kurlar ve ne yazık ki artan fiyatlar nedeniyle bütçemizde ciddi olarak bir azalma söz konusu oldu.

Dediğim gibi, dayanışma ile aşacağız tüm bunları. O yüzden şunu unutmamanızı istiyoruz; nasıl buğdayımızı un yaptıysak ve ekmeğimizi bölüştüysek, bizler bölüşmeye devam edeceğiz. Biz elimden geldiğince çaba sarf ediyoruz. Dedim ya, en uzun gecenin sabahından sesleniyoruz. Ve biliyoruz ki, her gecenin bir sabahı olacaktır. Kendinize iyi bakın." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.