BAŞKAN SENGEL’DEN 500 GÜNLÜK RAPOR 

BAŞKAN SENGEL’DEN 500 GÜNLÜK RAPOR 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel göreve gelişinden bu yana geçen 500 gün ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e bir rapor sundu.

Başkan Sengel “  Halk İçin Halkla Birlikte İlk 500 Gün Başlığı” altında sunduğu raporda  Efes Selçuk Belediyesi tarafından yapılan ve yapılması planlanan işlerin ve projelerin  detaylarını Başkan Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla paylaştı. 

baskan-sengelden-500-gunluk-rapor-(4).jpeg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir’de 500 gününü dolduran 8 ilçe belediye başkanı ile bir araya geldi. Belediye başkanlarının kendi ilçelerinde gerçekleştirdiği projeler ve yapılması planlanan işler ile ilgili gerçekleşen sunumda Başkan Sengel; Efeslim Kart, Toprak Okulu gibi yerel kalkınmayı hedefleyen projeler ve Masal Evi, Çocuk Kafe, Engelsiz Gezi Parkı, Köy Akademileri gibi sosyal projelerin yanı sıra alt yapı çalışmaları, yol yapımı, öz kaynaklarla yapılan işler, kent temizliği, kültür sanat ve spor projeleri hakkında da bilgi verdi. Başkan Sengel sunumunda ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak yapılması planlanan projelere de yer verdi.
baskan-sengelden-500-gunluk-rapor-(5).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.