Başkan Sengel'den alt yapı çalışmaları için önemli görüşme

Başkan Sengel'den alt yapı çalışmaları için önemli görüşme

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçedeki alt yapı çalışmalarına ilişkin kurum temsilcileri ile bir araya geldi.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçedeki alt yapı çalışmalarını Gediz Elektrik, İZMİR GAZ, İZSU ve Türk Telekom temsilcileri ile masaya yatırdı.

Gelecek yıl ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulan görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Sengel, kurum temsilcilerine teşekkür etti.

f-axreabeaavmqw.jpeg

Başkan Sengel, görüşmeye ilişkin şunları aktardı; "Kentimizde alt yapı çalışmaları yürüten Gediz Elektrik, İZMİR GAZ, İZSU ve Türk Telekom temsilcileri ile 2024 yılının programını konuştuk. Özellikle çarşı içerisinde esnafımızın ve kentlimizin mağdur olmaması için tüm alt yapı kurumlarının aynı anda çalışması ve çalışmalarının ilerleyiş şekli konusunda mutabakata vardık. Çarşı içi doğal gazın gelişinin 2024 programına alınması ve bu sırada diğer alt yapı kurumlarının da bir koordinasyon kurulu ile yürütülmesine karar verildi. Gösterdikleri sağ duyu için ve ortaklaşmamız için teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.