Başkan Sengel'den çağrı: "Çevreyi Temiz Tutalım"

Başkan Sengel'den çağrı: "Çevreyi Temiz Tutalım"

Efes Selçuk Belediyesi, kentin çeşitli mahallelerinde yer alan çöp konteynerları yanına bırakılan çeşitli cisimlerin bırakılmasına yönelik çalışma başlattı. 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, temiz bir çevre için ilçe halkına çağrıda bulundu.

Başkan Sengel, çevreyi kirleten ve çöp konteynerlarının yanına bırakılan evsel atık, mobilya gibi eşyaları bırakanları tespit etmek adına sosyal medyadan vatandaşlara çağrıda bulundu. Başkan Sengel, farkındalık oluşturduğu çağrıda; "Gelin hep birlikte anlam veremediğimiz atıkları atanları tespit etmemize yardım edin. Çevreyi kirletmeye dayalı tutanak tutalım. Çünkü bu kente; kentte yaşayanlar sahip çıkacak. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Temizlik İşlerine bağlı ekiplerin oldukça titizlikle çalıştıklarını ancak bu konuda ilçe halkı ile birlikte yapılacak ortak çalışma ile bu atıkları bırakanları tespit ederek tutanak tutulmasını sağlayacaklarını kaydeden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçe halkına sosyal medya hesaplarından çağrı yaptı. Başkan Sengel yaptığı çağrıda şunları kaydetti: "Ne dersiniz şöyle bir karar alalım mı? Bu anlam veremediğimiz atıkları atanları tespit etmemize yardım edin. Çevreyi kirletmeye dayalı tutanağı tutalım. Böylece herkes dedektif gibi kenti korumak için mücadele eder. Yoksa park bahçe ekibinin işinin sadece evsel atık toplama olması kaçınılmaz... Oysa Parklar ve bahçeler peyzaj ve bakım ister... İşte tüm saha çalışanları nasıl emek veriyor görelim... Üzerine bir de esas işlerini ifa ediyorlar? Çalışanlar; senin kardeşin, evladın, okul arkadaşın, dostun... Kısacası insan... İnsana, insaf yaraşır... "

whatsapp-image-2019-12-13-at-23.12.00.jpegwhatsapp-image-2019-12-13-at-23.12.01-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.