Başkan Sengel'den davet: Hep birlikte 'Atatürk' filmine!

Başkan Sengel'den davet: Hep birlikte 'Atatürk' filmine!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, tüm Efes Selçuklu vatandaşları, belediye tarafından düzenlenecek olan organizasyon kapsamında 'Atatürk' filmini izlemeye davet etti.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilk gösteriminin 3 Kasım'da yapılacağı duyurulan ve yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği 'Atatürk' filmi için bir organizasyon çalışması gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu kapsamda düzenlenecek etkinlik ile Efes Selçuklu vatandaşlar, Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı filmi, hep birlikte izleme fırsatı bulacak.

Kontenjan ve 18 yaş sınırı bulunan etkinlik, 7 Kasım Salı günü Torbalı Kipa AVM'de gerçekleşecek. Başvuruların Efes Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden yapılacağı etkinlik için toplanma yeri ve saati, Belediye Hizmet Binası önü saat 14.00 olarak belirlendi.

Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 0232 892 69 25 (Dahili: 172) numaralı hat üzerinden belediyeye ulaşabiliyor.

Başkan Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından organizasyona ilişkin yaptığı paylaşımda; "Haydi Efes Selçuk; Hep birlikte 'Atatürk' filmini izlemeye gidiyoruz" notuyla tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

selcuk-belediye-baskani-filiz-ceritoglu-sengel-selcuk-belediyesinde-c.jpg

FİLMİN KONUSU

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu film, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına odaklanıyor. Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı filmde, Atatürk'ün yetim bir çocukken nasıl bir kahramana dönüştüğü, hangi özelliklerinin onu bir lider haline getirdiği gözler önüne seriliyor.

f9-xzpw8aaujb6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.