Başkan Sengel'den promosyon müjdesi!

Başkan Sengel'den promosyon müjdesi!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediye bünyesinde çalışan personellerinmaaşlarıyla ilgili yeni bir promosyon anlaşması yaparak, personelini sevindirdi.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediye bünyesinde çalışan personellere promosyon müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu. İlk defa 2020 yılında promosyon alan belediye şirket personelinin maaşlarıyla ilgili olarak yeni bir promosyon görüşmesini tamamladıklarını belirten Başkan Sengel, ‘Sözleşmeyi imzaladık” diyerek müjdeyi verdi.

fghbjn.jpg

Başkan Sengel, personeline hitaben yazdığı promosyon müjdesinin haberini şöyle paylaştı: “ Çalışma arkadaşlarımın daha iyi koşullarda yaşayabilmesi için yaptığımız promosyon görüşmeleri olumlu sonuçlandı ve sözleşmeyi imzaladık. Belediyemiz bünyesinde görev yapan şirket personelimiz ilk defa 2020 yılında promosyon almışlardı. Şimdi attığımız bu imza ile birlikte ikinci kez promosyonlarını alacaklar. KHK personelimize hayırlı olsun, güzel günlerde harcasınlar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.