Başkan Şengül pistte stres attı

Başkan Şengül pistte stres attı

İzmir Pınarbaşı Yarış Pistindeki turnuvaya katılan Şengül, gençlere Başbakan Binali Yıldırım’ın uyarısını hatırlattı; “Yolların kralı olmaz kuralı olur” dedi.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, seçim çalışmaları kapsamında farklı bir etkinliğe imza attı. Daha önce ‘İlk Oyum İlk Sohbetim’ isimli proje ile ilk kez oy kullanacak gençleri milletvekili adayları ile teknede buluşturan AK Partili Gençler, şimdi de seçim yarışını piste taşıdılar. Pınarbaşı’ndaki İzmir Yarış Pistinde düzenlenen Time Trial Turnuvasına yaklaşık 40 araç katıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de yarışa katılarak stres attı. Yarış arabası ile 850 metrelik parkurda 7 tur atan Başkan Şengül, yarışın ardından gençlere Başbakan Binali Yıldırım’ın artık klasik haline gelen o hatırlatmasını yaptı. Şengül, “Gençlerimiz kuralları çerçevesinde yarış pistlerinde her türlü yeteneklerini sergileyebilirler. Ancak buradaki hız tutkusunu sakın yollara taşımayın. Sayın Başbakanımızın da dediği gibi ‘yolların kralı olmaz ancak kuralı olur’. Maşallah Ak Parti hükümetlerimizin duble yol devrimi ile tüm şehirler arası yollar adeta yarış pisti konforuna ulaştı. Ancak o yollar, gönülleri bir birine kavuşturmak için yarışmak için değil” diye konuştu.

GENÇLERLE HER ORTAMDA BERABERİZ

Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ise 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarının farklı kulvarlarda devam ettiğini hatırlatarak, “AK Parti Gençlik Teşkilatı olarak partimizi en iyi şekilde İzmirli gençlere anlatmaya çalışıyoruz. İlk kez bizim başlattığımız ‘ilk oyum ilk sohbetim’ projesi ile ilk kez oy kullanacak gençleri milletvekili adaylarımızla buluşturuyoruz. Yarış pistleri de bildiğiniz gibi gençlerin en çok sevdiği alanlar. Biz de gençlerin olduğu her alanda var olup, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatalım istiyoruz. İl Başkanımız, yöneticilerimiz ve gençlik teşkilatı üyelerimizle birlikte hem stres attık hem de buradaki gençlerle bir araya geldik” diye konuştu.

KUPA HEYECANI

Heyecan ve eğlencenin bir arada yaşandığı turnuva 3 farklı kategoride gerçekleşti. 160 HP gücüne kadar olan araçları kapsayan Kategori 1’de birinciliğin sahibi Orhan Egesan olurken, ikincilik Rahmi Tanır’ın, üçüncülük ise Galip Şanlıtürk’ün oldu. 160 HP ve üzeri güce sahip araçların içinde olduğu Kategori 2’ de ise birincilik Citroen Xsara ile yarışan Adem Çetmen’in, ikincilik Honda S2000 ile piste çıkan Muhammed Enes Açma’nın, üçüncülük ise Alfa Romeo Mito ile yarışmaya katılan Dora Elibol’un oldu. Volkswagen Polo Cup yarış aracı ve Volkicarlar ile piste çıkan yarışmacıların yer aldığı Kategori 3’te ise ilk üç sıralama; Adem Çetmen, Furkan Topal, Çağlar Kurt şeklinde oluştu. Dereceye girenlere turnuva sonrasında kupaları törenle verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.