Başkan Şenol'dan kamuoyuna açıklama

Başkan Şenol'dan kamuoyuna açıklama

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol bazı sosyal medya hesapları ve bir televizyonda yayınlanan görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol bazı sosyal medya hesapları ve bir televizyonda yayınlanan görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. Şenol, spor müsabakasında çekilen görüntülerle ilgili yargı sürecinin başlattıklarını belirtti.

Başkan Şenol şu açıklamalarda bulundu:

“Gaziemir’de 2009 yılından itibaren başlattığımız çağdaş belediyecilik anlayışı çerçevesinde hemşerilerimizin hayatlarına dokunan projelere imza attık. Sayısız hizmetlerimizle birçok konuda örnek belediye olduk. Hiçbir ayrım gözetmeden,  7’den 70’e herkese hizmet kapılarımızı ardına kadar açtık. Görev bilincimiz ve aldığımız sorumluluğun gereği kamunun kaynaklarını kullanmanın hassasiyeti ve özeni ile iş yaptık. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve katkılarıyla önemli ortak çalışmaları hayata geçirdik.

İşte bu projelerden birisi olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan Sarnıç’taki spor salonunda gerçekleştirilen bir spor müsabakasındaki görüntüler üzerinden saldırıya uğradık.  Okullarımız arasında bir hafta boyunca süren müsabakaların finalindeki ödül töreninde çekilen görüntüler kamuoyuna bir algı operasyonu ile servis edilmiştir.

Gün boyunca basketbol federasyonumuzun değerli temsilcileriyle birlikte yürüttüğümüz program neticesinde yaptığımız etkinlikte, konuşma yapmak ve sporcu kardeşlerime hitap etmek üzere merdivenlerden inerken her insanın başına gelebilecek şekilde ayağımın boşluğa gelmesi nedeniyle tökezlemem, aslı astarı olmayan bir şekilde çarpıtılmıştır. Görüntüleri çeken şahsın programın başından bu yana ortamı sabote eden tavırları da dikkat çekmektedir. Videoyu çeken kişinin videoya da yansıyan, “Sosyal medyada paylaşacağım, tüm haber kanallarına göndereceğim” gibi sözleri de dikkat çekicidir.

Yaptığımız başarılı çalışmaları içine sindiremeyen malum çevrelerin beni ve şahsım üzerimden partimizi hedef alan bu algı operasyonu amacına ulaşamayacaktır. Görüntülerin kamuoyu aldatmak amacıyla servis edilmesi ve planlı çalışmanın şahsım üzerinden yapılması bugün 130 bin nüfuslu Gaziemir İlçesi’nin seçilmiş bir belediye başkanı olarak tarafımı zerre kadar üzmemiştir. Dikkat çekmek istediğim konu ve mesele, Türkiye’ye örnek gösterilen Cumhuriyet Halk Partisi belediyecilik anlayışının uygulandığı bu ilçede oynanmak istenen oyunun kimlerin organizasyonu olduğudur.

Partisinin genel başkanı tarafından “metal yorgunu” denilerek son kullanma ömrü noktalanan Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in idaresindeki Beyaz TV’nin yayınları meselenin geldiği noktanın izahı açısından önemlidir. Her seçim döneminde, ülkeye örnek olan İzmir’e saldıranlar bu kez Gaziemir’den başlayarak yola erken çıkmıştır.

Herkes tarafından bilinmelidir ki; tam 9 yıl önce kentte uygulanmaya başlanan yerel yönetim anlayışı asla değişmeyecektir. 60 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanını kendisine hizmet etmek amacıyla seçen Gaziemir’in onurlu halkı gereken dersi yine verecektir. Birçok konuda dışarıdan kurgulanarak kente empoze edilmeye çalışılan uygulamalara tepki gösteren İzmir halkı, talimatla çalışan, emir komuta zinciri dâhilinde hareket eden bu anlayışa asla geçit vermeyecektir.

Görüntüler, bunları kamuoyuna yanlış sunanlar ve yayınlayanlar hakkında hukuki mücadeleyi başlattığımın bilinmesini istiyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.