Başkan Serdar Sandal, Alpaslan Mahallesi'nde vatandaşla buluştu

Başkan Serdar Sandal, Alpaslan Mahallesi'nde vatandaşla buluştu

Başkan Sandal, Mahalle Muhtarı Fahri Karatay eşliğinde Alpaslan Mahallesi'ni ziyaret etti.

Medya Ege- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, vatandaşın istek ve önerilerini yerinde dinlemek, sohbet etmek adına gerçekleştirdiği mahalle gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Sandal'ın bu kapsamda gerçekleştirdiği gezilerin son durağı Alpaslan Mahallesi oldu. Başkan Sandal'a Alpaslan Mahallesi ziyaretinde, Mahalle Muhtarı Fahri Karatay eşlik etti.

e-i0iuyweauxm9h.jpg

Başkan Serdar Sandal buluşmaya ilişkin "Alpaslan Mahallemizdeydik. Muhtarımız Sn. Fahri Karatay ve bürokratlarımızla birlikte sokak sokak, mahallemizdeki çalışmalarımızı yerinde inceledik, esnaf ziyaretinde bulunduk, vatandaşlarımızla bir araya geldik. İmkanlarımız dahilinde esnafımıza ve vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. El birliğiyle tüm sorunlarımızı birlikte çözüyoruz." açıklamasında bulundu.

e-i0ofqxmaaehxd.jpg

Muhtarlar, mahalle ziyaretlerinden memnun

Alpaslan Mahalle Muhtarı Fahri Karatay, "Başkanımızdan Allah razı olsun, bütün isteklerimizi yaptı. Bütün ana caddelerimiz asfaltlandı. Yan sokaklarımız parke taşı yapıldı. Biz memnunuz, Allah razı olsun Başkanımızdan. Muhtarlık binamız yenilendi. Parkımız yenilendi, parkımız çok güzel oldu. Muhtarlığımız da çok güzel oldu. Kreşimiz de olacak Allah'ın izniyle, Başkanımız söz verdi bu konuda. Yapılacak İnşallah." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.