Başkan Serdar Sandal, asfalt çalışmalarını inceledi

Başkan Serdar Sandal, asfalt çalışmalarını inceledi

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Manavkuyu Mahallesi 275/8-9-13 ve 16 sokakta gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Nilda Altın- Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirdiği yol, kanal yenileme, asfaltlama ve kilit parke çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, bu kapsamda Manavkuyu Mahallesi 275/8-9-13 ve 16 sokakta gerçekleştirilen çalışmaları İZSU Genel Müdür Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu ve İZSU Kanalizasyon Dairesi Başkanı Onur Yıldız ile birlikte inceledi.

fpbvkrmxiaeckk4.jpg

İlçede ihtiyaç duyulan her mahallede, cadde ve sokağında çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Sandal, "Daha yaşanabilir, daha modern bir Bayraklı için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

fpbu053xmaqqc-v.jpg

Başkan Sandal, incelemelere ilişkin paylaşımında "Bayraklımızın ihtiyaç duyulan her mahallesinde, cadde ve sokağında İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte yol, kanal yenileme, asfaltlama ve kilit parke çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda İZSU Genel Müdür Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu ve İZSU Kanalizasyon Dairesi Başkanı Onur Yıldız ile Manavkuyu Mahallesi 275/8-9-13 ve 16 sokaktaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik. Daha yaşanabilir, daha modern bir Bayraklı için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.

fpbu06axebi6e2x.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.