Başkan Serdar Sandal: Bayraklı sporcusuyla, sportmenliğiyle güzel

Başkan Serdar Sandal: Bayraklı sporcusuyla, sportmenliğiyle güzel

Başkan Serdar Sandal, "Dünya Kız Çocukları Taekwondo Turnuvasına katılan ve derece elde eden tüm sporcularımızı kutluyorum Bayraklı sporcusuyla ve sportmenliğiyle de güzel" dedi.

MEDYA EGE - Bayraklı’da her yıl binlerce kişiyi sporla buluşturan Bayraklı Belediyesi, Dünya Kız Çocukları Taekwondo Turnuvasına ev sahipliği yaptı.

f8ei5kgxqaetibr.jpg

Turnuvada Bayraklı Belediyesi'nin şampiyon taekwondo oyuncuları derece elde etti.

f8ei5kfwuaawobd.jpg

Başkan Serdar Sandal, her yıl binlerce kişiyi spor okullarında buluşturduklarını hatırlatarak "Ev sahipliği yaptığımız Dünya Kız Çocukları Taekwondo Turnuvasına katılan ve derece elde eden tüm sporcularımızı kutluyorum Bayraklı sporcusuyla ve sportmenliğiyle de güzel…" cümleleriyle sporcuları tebrik etti.

bayrakli-belediyesinin-kis-spor-okullari-basliyor-2-2.jpg

Spor okullarında ulusal başarı elde eden sporcular yetiştiren Bayraklı Belediyesi kış spor okullarında 21 branşta eğitimlerini sürdürüyor. Kurslara 5 yaş ve üzerindeki öğrenciler ile yetişkinler katılabiliyor.

Kış dönemi spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tekvando, tenis, jimnastik, badminton, bale, kick boks, muaythai, karate, güreş, pickleball, bocce, zumba, pilates, aerobik ve yoga branşlarında kurslar veriliyor.

bayrakli-belediyesinin-kis-spor-okullari-basliyor-1-1.jpeg

Kış spor kurslarının açılış töreni 19 Ekim Perşembe saat 19:30’de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonun’da gerçekleştirilecek. Törende kursiyerler ve eğitmenler birbirinden renkli görüntülere sahne olacak şovlar sergileyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.