Başkan Serdar Sandal: Bayraklı'yı sporun da kalbi yaptık

Başkan Serdar Sandal: Bayraklı'yı sporun da kalbi yaptık

Binlerce Bayraklılıya spor yapma fırsatı sunan Bayraklı Belediyesi, 4,5 yılda açılan kurslarda yaklaşık 25 bin kişiyi ağırladı. Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bayraklıyı sporun da kalbi yaptık. Kurslarımızla geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyoruz" dedi

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, 4,5 yılda uluslararası, ulusal, bölgesel ve il genelindeki turnuvalarda 215 altın, 161 gümüş ve 199 bronz olmak üzere toplam 575 madalya topladı. Bayraklılı sporcular, her branşta başarılarını büyütürken, elde ettikleri derecelerle de ailelerinin ve ilçenin gurur kaynağı oldu. Bu süreçte Miraç Saraç güreşte dünya şampiyonluğu kazandı, Bayraklı’dan Avrupa şampiyonaları ve dereceleri çıktı.

Bayraklı Belediyesi 23 branşta açtığı kurslarla bu süreçte yaklaşık 25 bin kursiyere de spor yapma imkanı sundu. Bu kapsamda milli takımlar düzeyinde başarılı sporcular yetiştiren belediye sporcuları elde ettikleri başarılarla ilçenin gurur kaynağı oldu.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Son 4,5 yılda 23 farklı branşta açılan spor kurslarımızla yaklaşık 25 bin kursiyere spor yapma ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunarak Bayraklıyı sporun da kalbi yaptık. Spor kurslarımızla sağlıklı bir toplumun temellerini atıyor, geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyoruz" dedi.

2023925143652471.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.