Başkan Serdar Sandal: Provokasyona gelmeden el ele tutuşacağız

Başkan Serdar Sandal: Provokasyona gelmeden el ele tutuşacağız

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: "Hiçbir provokasyona, hiçbir ötekileştirmeye maruz kalmadan bu ülke için canını siper eden bütün yurttaşlarımız hep el ele tutuşacağız."

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bayraklılılara hitap ettiği bir konuşmasını paylaşan Başkan Sandal, 14 Mayıs Seçimlerine işaret ederek, Türk milletinin Çanakkale'den bu yana dayanışma içinde yaşadığına vurgu yaptı.

fvtug1vxoamouv.jpg

Başkan Serdar Sandal şunları aktardı: "Kim kavga ediyor bu ülkede? Fakir fukara çocuğu kavga ediyor. Niye kavga ediyoruz? Ekmeğimiz aynı, derdimiz aynı, tasamız aynı, çocuklarımızla ilgili beklentimiz aynı. Neyin kavgasını ediyoruz? Kimin bu ülkenin bölünmez bütünlüğünde gözü varsa gözü çıksın! Kimin bayrakla problemi varsa allah belasını versin! Kim Atatürk’ün karşısında duruyorsa yerle yeksan olsun! El ele tutuşacağız, birlik olacağız. Hiçbir provokasyona, hiçbir ötekileştirmeye maruz kalmadan bu ülke için canını siper eden bütün yurttaşlarımız, sağcısı, solcusu, alevisi, sünnisi, Türkü Kürtü, Lazı, Çerkezi hep el ele tutuşacağız. Çünkü bu ülke bizim. Bizim harcımız Çanakkale’de karıldı. Bu harcı hiç kimseye bozdurmayacağız."

fvn4jk5xsag-n0b.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.