Başkan Serdar Sandal: Yereldeki iktidarımızı sürdüreceğiz

Başkan Serdar Sandal: Yereldeki iktidarımızı sürdüreceğiz

Yeniden CHP Bayraklı İlçe Başkanı seçilen Didem Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ziyaret etti. Başkan Sandal “Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve dayanışma içinde yereldeki iktidarımızı sürdüreceğiz” dedi.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Başkan Sandal’ı makamında ziyaret etti. Centilmenlik içinde tamamlanan kongre sonrasında gözler yerel seçim çalışmalarına çevrilirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

baskan-sandal-biz-buyuk-bir-aileyiz1.jpeg

"YERELDE İKTİDARIMIZI PEKİŞTİRECEĞİZ"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında biz büyük bir aileyiz. Parti içi yarışı centilmence, dostluk içinde geride bıraktık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da parti örgütümüzle beraber sokaklarda olacağız. Yerel seçimlerde iktidarımızı pekiştirmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

"BAYRAKLI TÜRKİYE’NİN KALBİ OLACAK"

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin “Partimizi Bayraklı’da daha da büyütmek ve oy oranlarımızı artırmak için örgütlü mücadelemizi aynı heyecan ve kararlılıkla sürdüreceğiz. İlçemizin her sokağında varız ve tüm vatandaşlarımızla iletişim halindeyiz. İzmir’in kalbi Bayraklı’yı Türkiye’nin kalbi haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.