Başkan Serdar Sandal: Yetiştirdiğimiz sporcular gurur kaynağımız oluyor

Başkan Serdar Sandal: Yetiştirdiğimiz sporcular gurur kaynağımız oluyor

Bayraklı'da başlayacak olan kış spor okullarına tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Yetiştirdiğimiz sporcularımız gurur kaynağımız oluyor" dedi.

MEDYA EGE - Her yıl binlerce kişiyi spor okullarında buluşturan Bayraklı Belediyesi, 21 branşta vereceği kış spor okullarının açılışını törenle yapacak. Kurslara 5 yaş ve üzerindeki öğrenciler ile yetişkinler katılabilecek. Kış dönemi spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tekvando, tenis, jimnastik, badminton, bale, kick boks, muaythai, karate, güreş, pickleball, bocce, zumba, pilates, aerobik ve yoga branşlarında kurslar verilecek. Özel gereksinimli sporculara yönelik basketbol, corn hole, masa tenisi ve hareket eğitimi kursları düzenlenecek.

bayrakli-belediyesinin-kis-spor-okullari-basliyor-1.jpeg

Kış spor kurslarının açılış töreni, 19 Ekim perşembe günü saat 19:30’da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Törende kursiyerler ve eğitmenler birbirinden renkli görüntülere sahne olacak şovlar sergileyecek.

2023925143653810.jpg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İlçemizde sporu daha yukarı seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Bu nedenle yatırımlarımızı ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza desteklerimizi sürdüreceğiz. Yetiştirdiğimiz sporcularımız gurur kaynağımız olurken bir yandan da her yıl binlerce yurttaşımızı ve çocuğumuzu kurslarımızda buluşturuyoruz. Spora ilgi duyan tüm ilçe sakinlerimizi kış spor okullarımıza davet ediyoruz” dedi.

2023925143652471.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.