Başkan Solak: Hep birlikte çok daha güçlüyüz

Başkan Solak: Hep birlikte çok daha güçlüyüz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, gazetemize CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Seferihisar’a gelişini değerlendirdi.

ASYA YAŞARİKİZ/ MEDYA EGE- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TMBB CHP Grubu 27.Dönem 5. Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı ve bir dizi çalışma için İzmir’de.

Kılıçdaroğlu bugün İzDönüşüm Fabrikası Açılışı ve Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanında 1. Etap Temel Atma Törenine katılacak.

whatsapp-image-2022-09-24-at-09-08-26-1.jpeg

SOLAK KILIÇDAROĞLU'NUN SEFERİHİSAR'A GELİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ile Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Değerlendirme toplantısını ve Seferihisar ziyaretini konuştuk.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu 27.Dönem 5. Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı bu yıl Seferihisar’da yapılışının kendilerine moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirterek sözlerine başlayan Başkan Solak, toplantının aynı zamanda kendileri için bir yol haritası olduğunun da altını çizdi.

whatsapp-image-2022-09-24-at-09-08-27.jpeg

"UMUTLARIMIZ GÜÇLENDİ"

Toplantının Seferihisar’da gerçekleşmesinden dolayı halkın da memnuniyet duyduğunu dile getiren Solak “Halkımızın ilçe genelinde milletvekillerimizin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklere katılımları bizleri oldukça sevindirmiş, geleceğe dair umutlarımızı güçlendirmiştir. Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve değerli eşleri Sayın Selvi Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm milletvekillerimizi ve ailelerini Seferihisar’ımızda görmekten ve kendilerini ağırlıyor olmaktan Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak onur duyuyor ve gücümüze güç kattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-09-24-at-09-08-30.jpeg

"HEP BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Solak, öte yandan CHP’nin iktidara güçlü bir örgüt ile emin adımlarla yürüdüğüne de dikkat çekti. Solak şöyle konuştu; “Cumhuriyetimizin parlak yıldızı, asırlık ulu çınarımız ve bizlerin mensubu olmaktan büyük onur duyduğumuz partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emin adımlarla halkın iktidarını kurmaya ilerlediği şu günlerde, partimize gönül vermiş tüm yol arkadaşlarımı safları daha da sıklaştırmaya, omuz omuza verip halkımızın geleceği için çok ama çok çalışmaya, mücadeleyi yükseltmeye ve sesimizi daha da gür çıkartarak partimize destek vermeye bir kez daha sizlerin vasıtasıyla davet etmek isterim. Çünkü biz hep birlikte çok daha güçlüyüz.”

whatsapp-image-2022-09-24-at-09-08-30-1.jpeg

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Solak sözlerini “Partimizin gerçekleştirilmekte olduğu yasama yılı öncesi çalışma toplantısının başarıyla tamamlanmasını, partimize, ülkemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim” cümleleri ile sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.