Başkan Soyer, Çeşme projesine tepki gösterecek!

Başkan Soyer, Çeşme projesine tepki gösterecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan ve son hali önümüzdeki günlerde kamuoyuna paylaşılması beklenen Çeşme projesine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in öncülüğünde İzmir Barosu, odalar ve sendikalar tepki gösterecek.

İzmir’de tartışma konusu olan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan, son hali önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak Çeşme projesine yönelik ortak tepki yarın (Salı) Cumhuriyet Meydanı’nda konulacak.

BASIN AÇIKLAMASI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in öncülüğündeki tepki eylemine, İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası, EGEÇEP, DİSK, Türk-İş ve KES te destek veriyor.

fs4qqwaxeaaax6f.jpg

TALANA AÇILMAK İSTENİYOR

Başkan Tunç Soyer, “Turizm cenneti Çeşme'nin 16 bin hektar doğal alanını rant ve talana açmak istiyorlar. Yarın 12.30'da baromuzla, sendikalarımızla, sivil toplum örgütleri ve halkımızla verilen kararın karşısında durmak için Cumhuriyet Meydanı'ndayız” dedi.

BAŞKANLAR DA KATILACAK

Öte yandan Soyer, CHP'li belediye başkanlarına da yarınki basın açıklamasına davet ederek katılım sağlanmasını istedi.

ORAN’DAN DESTEK

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın geçtiğimiz günlerde Soyer’le bu konuda görüştüğü ve Büyükşehir Belediye Başkanına, “Amasız, fakatsız yanınızdayım” mesajı verdiği ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.