Başkan Soyer: Çocuklar kreşe anneler eğitime gidiyor

Başkan Soyer: Çocuklar kreşe anneler eğitime gidiyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çocukların sosyal gelişimlerine katkı sunmak ve annelere mesleki beceri kazandırarak iş gücüne katılımlarını desteklemek için hayata geçirdiği Masal Evi Projesine ilişkin bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE - Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından ilk kez 2016 yılında Seferihisar’da hayata geçirilen Masal Evi Projesi kent genelinde yaygınlaştırılmaya devam ediyor.

17012023-165333-0.jpg

Başkan Soyer, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak projenin hem anneler hem çocuklar için önemine değindi.

Başkan Soyer, paylaşımına "Çocuklar kreşe, anneler meslek eğitimine gidiyor. Masal Evleri’nin sayısı arttıkça İzmir’deki ailelerimizin mutluluğu ve ekmeği büyüyor. Söz verdik, yaptık" notunu düştü.

17012023-165354-0.jpg

Masal Evleri öte yandan, çocukların sosyal gelişimlerini sağlarken annelere mesleki beceri kazandırarak iş gücüne katılımlarını desteklemek için başlatılarak Toros, Kadifekale, Bayraklı, Örnekköy, Gümüşpala, Tire, Aliağa, Kınık, Mersinli, Limontepe, Buca, Kemalpaşa, Bornova’nın ardından Menemen Asarlık’ta kapılarını açtı.

17012023-165354-4-1.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin toplam 16 Masal Evi’nin yanı sıra, Başkan Tunç Soyer’in vizyonuyla, Karaburun ve Selçuk’ta birer, Çeşme’de ise üç Masal Evi de İzmirlilere hizmet veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.