Başkan Soyer duyurdu: SMS bağışı için Valilikten izin bekleniyor

Başkan Soyer duyurdu: SMS bağışı için Valilikten izin bekleniyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İsmail Küçükkaya’nın programına katılarak bu akşam Halk TV’de gerçekleştirilecek yardım kampanyası programına ilişkin açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu akşam Halk TV’de yayınlanacak Bir Kira Bir Yuva Kampanyası ve deprem bölgesine yapılan yardımlara ilişkin Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sabah programına açıklamalarda bulundu.

Soyer, Bir Kira Bir Yuva Kampanyası ile bir ailenin 10 bin lira nakit ihtiyacının karşılanacağını duyurarak “20 milyon kaynağımız ve 2 binin üzerinde depremzedemiz var. Ailelere nakit ödeme yapıldı” dedi.

tunc-soyer-ismail-kucukkaya-yenigun.jpg

KÜÇÜKKAYA, İZMİR VALİLİĞİNE SESLENDİ

Bağışçılarla depremzedelerin Bir Kira Bir Yuva ile buluşturulduğunu dile getiren Soyer, İzmir Valiliğinden izin alırlarsa SMS ile 50 Liralık bağışların da yapılabileceğini söyledi. Bunun üzerine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İçişleri Bakanlığına seslenen İsmail Küçükkaya, Valilikten SMS bağışı için izin çıkarılmasını talep etti.

HALK KONUT DEPREM BÖLGESİNDE

Tunç Soyer, öte yandan deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin de bilgi vererek İzmir Depreminden sonra uygulanan Halk Konut Projesinin Osmaniye’ye taşınacağını söyledi.

Depremzede çiftçilerin de Başka Bir Tarım Mümkün Projesi ile destekleneceğini dile getiren Başkan Soyer, “Deprem bölgesinde geleceğin tasarımını yapmak zorundayız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.