Başkan Soyer, Gençlik Meclisi'ne katıldı: Umudumuz büyük!

Başkan Soyer, Gençlik Meclisi'ne katıldı: Umudumuz büyük!

İzmir Gençlik Belediyesi’nin ilk meclis toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Umudumuz büyük" dedi.

MEDYA EGE - 18-30 yaş arası gençlerin katılımı ile yerel yönetimlerdeki gençlik çalışmalarına yeni bir soluk getirecek olan İzmir Gençlik Belediyesi, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya katılarak gençleri dinleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Başkan Soyer "Türkiye’de ilk ve tek olan İzmir Gençlik Belediyesi’nin ilk meclis toplantısına katıldık. Gençlerimizin kent yönetimindeki rolünü artırmak için kurduğumuz belediyemizin ilk toplantısında, gelecek umutlarımızı paylaştık. Umudumuz büyük…!" cümlelerini kullandı.

23122022-111734-1.jpeg

GENÇLİK BELEDİYESİ

İzmir’in 30 ilçesinden genç katılımcılara kapısını açacak olan İzmir Gençlik Belediyesi, katılımcı demokrasi ve karar alma süreçlerinde söz sahibi olma noktasında çok önemli bir rol oynayacak. İzmir Gençlik Belediyesi’nin bünyesinde yer alacak olan Gençlik Meclisi, 11 komisyon ile kentin ve özellikle genç kesimin sorunlarını öncelikle tespit edecek ve ortak akılla sorunların çözümü için çalışacak. İzmir Gençlik Belediyesi Gençlik Meclisi, olağanüstü haller dışında her ayın son hafta sonunda toplanacak. Gençlik Meclisi ay boyunca komisyonlardan gelen raporları değerlendirip, karara bağlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.