Başkan Soyer, İZSU standını ziyaret etti

Başkan Soyer, İZSU standını ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, 92. İEF’de İZSU Genel Müdürlüğü standını ziyaret etti.

İZSU Genel Müdürlüğü, 92. İEF’de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu yıl da yoğun ilgi gören İZSU standı, fuarın 5. gününde Başkan Soyer’i ağırladı.

Çocuklarda erken yaşta su farkındalığı oluşturmak için tasarlanan İZSU Çocuk Köşesinde, eğitici ve eğlenceli atölyelere katılan çocuklar hem öğreniyor hem keyifli vakit geçiriyor. Başkan Soyer’in sürpriz ziyaretiyle mutlu olan minikler, Başkan’la sohbet ederek alanda yaptıkları çalışmaları paylaştı.

image0.jpeg

Bu yıl kapsamlı bir programla çocuklarla tekrar buluşan İZSU Çocuk Köşesinde, gelecek nesillerde su tasarrufu ve çevre bilinci yaratmak amacıyla hazırlanan çeşitli aktivite, oyun parkuru, 7’den 77’ye Su Tasarrufu ve Mini Disco gibi etkinlikler yer alıyor.

Sağlıklı içme suyunu temel bir insan hakkı olarak gören ve İzmirlilere bu vizyon doğrultusunda hizmet eden İZSU Genel Müdürlüğü, fuar ziyaretçilerine şebeke suyu tadımı yapma imkanı da sunuyor. “İzmir’in Suyu Musluktan İçilir” temalı İZSU standında vatandaşların içme suyu projeleri ile ilgili soruları doğrudan yanıtlanırken su analiz raporları da paylaşılıyor.

image1.jpeg

İçme suyu projelerine ayrılan İZSU standını ziyaret eden Başkan Tunç Soyer, “İzmir’de Su Musluktan İçilir” sloganının ön plana çıkarıldığı alanda sağlıklı ve kaliteli içme suyuna ilişkin yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi alarak su tadımı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, stant ziyareti sırasında İZSU’nun Yaşayan Körfez ve Yenilenebilir Enerji yatırımlarının İzmir için büyük önem taşıdığını ifade etti. Stantta sergilenen Çiğli 4. Faz, Derivasyon, Atık Suyun Geri Kazanımı ve Çilazmak Dalyanı Restorasyon Proje modellemelerini inceleyen Başkan Soyer, “İzmir’i geleceğine odaklanan yatırımlarımızla Körfezimiz temizleniyor, İzmir’in havası değişiyor.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.