Başkan Soyer: Kanalizasyona halı atmak mı? Lütfen bir daha düşünün

Başkan Soyer: Kanalizasyona halı atmak mı? Lütfen bir daha düşünün

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kanalizasyon çalışmalarına ilişkin bir video paylaşarak kanalizasyona halı atıldığını açıklayarak “Bir kanalizasyona halı atmak mı? Lütfen bir daha düşünün...” dedi.

MEDYA EGE – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından İZSU’nun kanalizasyon çalışmalarına ilişkin bir video paylaştı.

Videoda, İZSU Makine Teknikeri Ömer Yapan’ın açıklamalarına yer verildi. Makine Teknikeri Yapan, videodaki açıklamalarında evsel atıkların kanalizasyonda neden olduğu sorunlara değinerek “İçeride tuvalet kağıdından tutun, bezlerden tutun, halı bile çıktığını görüyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz ve vatandaşlarımızın da destek olmasını bekliyoruz; çünkü atıklar tamamen insani faktörlü” dedi.

i.webp

Başkan Tunç Soyer de ekiplerin kanalizasyonlarda özveriyle çalıştığına dikkat çekerek şunları aktardı; “Kanalizasyon kanallarımızda insan kaynaklı oluşan tıkanıklık nedeniyle özveriyle çalışan ekiplerimizi görmenizi istedim. Asla orada olmaması gereken evsel atıkları 7/24 temizleyerek İzmir Körfezi’nin kirlenmesini önlüyoruz. Bir kanalizasyona halı atmak mı? Lütfen bir daha düşünün...”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.