Başkan Soyer: Minibüsçü esnafımızı tek çatı altında topladık

Başkan Soyer: Minibüsçü esnafımızı tek çatı altında topladık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZTAŞIT projesine Menemen'in de dahil olması ile ilgili "Menemen'e hayırlı olsun" dedi.

MEDYA EGE- Çevre ilçelerin toplu ulaşım ağına entegre edilmesi amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kez Seferihisar’da hayata geçirdiği İZTAŞIT projesine Kiraz’ın ardından Menemen de dahil oldu. İZTAŞIT araçları Menemen’e Kasım ayında hizmet vermeye başladı.

20092022-12108-0.jpg

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer "İZTAŞIT otobüsleri Menemen'de. İzmirim Kart geçerli 103 yeni araç ile ilçemizdeki ulaşım sorununu çözdük, minibüsçü esnafımızı tek çatı altında topladık. ESHOT denetimli projemiz Seferihisar ve Kiraz'dan sonra Menemen'e hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

20092022-121026-0.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile SS 34 No’lu Menemen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin imzaladığı sözleşme gereğince 25 hatta toplam 103 otobüs Gittiğin Kadar Öde, A ve B tarifesi dahilinde faaliyet gösteriyor. İZTAŞIT otobüsleri Menemen bölgesinde ve İzmir Otogarı, Bornova bağlantılı hatlarda hizmet veriyor. Öte yandan yeni otobüsler sayesinde Menemen bölgesinde mevzuata uygun araçlar ile taşımacılık yapılırken minibüslerin kuralsız dur-kalk yapmaları sona erdiği gibi yolcu ve trafik güvenliği de arttı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.