Başkan Soyer: Refahın adilce paylaşılacağı kararlar aldık

Başkan Soyer: Refahın adilce paylaşılacağı kararlar aldık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi Sanayici, Tüccar ve Esnaf Buluşması sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in öncülüğünde Şubat 2023’te İzmir’de gerçekleşecek olan İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi öncesi gerçekleşen paydaş toplantısı sonrasında konuştu.

30112022-101050-0.jpg

Ortak akılla belirledikleri ilke ve kararlar hakkında konuşan Soyer, pandeminin ardından değişen sisteme işaret ederek “Pandeminin hemen ardından dijitalleşmenin arttığı yeni meslek alanlarının doğduğu, iklim krizi ile yüzleştiğimiz bir çağda sanayi ve ticaret hayatının yeniden yapılandığını biliyoruz. Hayatın içinden süzülen her yeni bilgi, doğru bildiklerimizi yeniden tanımlıyor” dedi.

GÜNDEM BELİRLENDİ

“İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi hazırlık toplantısında uluslararası alandaki saygınlığının daha da büyüdüğü doğayla uyumlu, değişime açık, refahın büyüdüğü ve adilce paylaşıldığı uzlaşma döneminde bir Türkiye özlemimizi tarif eden kararlar aldık; 25 ilke tespit ettik” diye konuşan Başkan Soyer, paydaş toplantılarında alınan kararların Şubat 2023’te İzmir’de gerçekleşecek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresinin gündemine sunulacağını söyledi.

01122022-153149-0.jpg

Soyer son olarak toplantılara katılan kurum temsilcilerine teşekkür ederek “5 buçuk saat süre içinde alınan kararların Türkiye’nin geleceğine ışık tutmasını diliyorum. Türkiye’nin gelecek yüzyılında ortaya çıkacak sorunlara dair hayallerin, beklentilerin, umutların ortak akılla ifade edildiği verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.