Başkan Soyer, Sadece o ilçede kimse bana CV vermedi

Başkan Soyer, Sadece o ilçede kimse bana CV vermedi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Halk Tv'de katıldığı programda  kentte yapılan çalışmaları ve gelecek planlarını anlattı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Halk TV’de Fatma Nur Ak’ın sunduğu ‘Konuşalım’ programında canlı yayın konuğu oldu. Başkan Soyer, programda yaptığı konuşmada ‘Başka bir Tarım Mümkün’ vizyonuyla yola çıkarak İzmir’de start verdiği yeni tarım ekonomisi modelini anlattı.

Soyer ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin CV Bankası’nda şu an 200 bin iş başvurusu olduğunu belirterek, Küçük Menderes’te uyguladıkları tarım politikasının insanların topraklarından kazanım elde etmesini mümkün kıldığı için Beydağ’da muhtarlarla yaptığı toplantıda hiçbir muhtarın kendisine CV vermediğini açıkladı. 

Soyer’in açıklaması şöyle: “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak bizim CV Bankası’na iş başvurusu yapan rakam sayısı şu an 200 bin. Yani 200 bin insanımız Büyükşehir Belediyemize iş başvurusunda bulunmuş durumda. Her gittiğim yerde elime mutlaka CV’ler tutuşturulur. Her kimle randevum varsa randevunun sonu CV ile biter.

Bir tek Beydağ’da yaptığımız havza ziyaretinde Beydağ’daki 25 muhtarımızla 3 saatlik bir toplantı yaptık. Toplantının sonunda ayrıldık ve hiçbir muhtar tek bir CV vermedi. Çünkü Küçük Menderes’te uyguladığımız tarım politikası insanların topraklarından ekmek kazanmasını mümkün kılıyor.

O zaman da kimsenin ‘İlla da Büyükşehir’de işe gireyim’ derdi kalmıyor. O nedenle bu tarım projemizi çok önemsiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.