Başkan Soyer: Sağlıkta mesafeleri bahane etmiyoruz

Başkan Soyer: Sağlıkta mesafeleri bahane etmiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Eşrefpaşa Hastanesi Evde Bakım Hizmet Birimine ilişkin bir açıklama yaparak "Vatandaşlarımızın muayene ve kontrol işlemlerini ev rahatlığında ücretsiz gerçekleştiriyor, sağlıkta mesafeleri bahane etmiyoruz" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak, Eşrefpaşa Hastanesi Evde Bakım Hizmet Birimi hizmetlerinden yararlanan vatandaşların görüşlerini paylaştı.

Başkan Tunç Soyer, paylaşımında, tüm hizmetlerin ücretsiz olarak verildiğine dikkat çekerek birçok uzak ilçede vatandaşların bu hizmetten yararlandığına işaret etti.

sanatcilardan-tunc-soyere-destek-vahdettinciler-tipki-hain-padisah-gibi-tarihin-karanliklarina-gomuleceklerdir.jpg

Başkan Soyer video paylaşımına "Türkiye’de eşi olmayan uygulamamızdan haberiniz var mı? Eşrefpaşa Hastanemiz çatısı altındaki Evde Bakım Hizmeti Birimi ile bugüne kadar 28 binin üzerinde hastamızın evde bakımını yaptık Vatandaşlarımızın muayene ve kontrol işlemlerini ev rahatlığında ücretsiz gerçekleştiriyor, sağlıkta mesafeleri bahane etmiyoruz" notunu düştü.

13072023-101722-1.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin Evde Sağlık Hizmeti Türkiye’ye örnek oldu. Bir buçuk yıl içinde sağlık kuruluşlarına gitmekte zorlanan 28 binin üzerinde vatandaş tedavi edildi.

Kent merkezinin yanı sıra Kemalpaşa Armutlu, Bayraklı, Ödemiş, Tire ve Karaburun’da da hizmet birimleri açan Eşrefpaşa Hastanesi verdiği ücretsiz sağlık hizmetiyle hem hastaların ayağına giderek tedavilerini üstleniyor hem de kan tahlilinden reçete yazımına, kadar her konuda bir sosyal güvence aramaksızın ücretsiz destek veriyor.

13072023-101722-2-1.jpg

Evde Bakım Ekibi doktor, hemşire, acil tıp teknisyeni, sosyal hizmetler uzmanı, psikolog, diyetisyen, diş hekimi ve fizyoterapistten oluşuyor. Evde Bakım Hizmeti için detaylı bilgi 153 numaralı telefondan alınabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.