Başkan Soyer sözünü tutuyor!

Başkan Soyer sözünü tutuyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sokağa çıkma yasağı nedeniyle hız kazanan asfalt ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in seçim vaatleri arasında yer alan asfaltta rekor hedefi doğrultusunda yol çalışmaları hız kazandı. İki günlük sokağa çıkma kısıtlamasını değerlendiren ekipler kentin ana arterlerinde asfalt ve yol bakım çalışmalarına devam etti. Trafiğin azalması sayesinde asfalt ve yol bakım çalışmalarını hızlandıran İZBETON ekipleri tam kadro sahadaydı. Başkan Tunç Soyer, belediye bürokratlarıyla asfalt çalışmalarının devam ettiği Üçkuyular, Gaziemir, Anadolu Caddesi, Yeşildere ve Alsancak’taki noktaları dolaşarak çalışmaları yerinde inceledi.

s541159.jpg

Başkan Soyer, “Daha kampanya döneminde rekor asfalt yılları olacağını söylemiştik. Çok şükür bu gerçekleşiyor. Hem ana arterlerde hem kent içindeki caddelerde çok özenli bir çalışma yürütülüyor. Koronavirüs çok büyük sıkıntılar yaşattı. Zorlu bir dönem geçiriyoruz ama bazı fırsatlar da var. Sokağa çıkma yasağı olmasaydı bu ana caddelerde bu kadar hızlı ve düzgün asfalt çalışması yapmak mümkün olmazdı. Başta Genel Sekreterimiz Buğra Gökçe olmak üzere Fen İşleri Daire Başkanımıza, İZBETON Genel Müdürümüze ve sahada çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

s492172.jpg

Çalışmalar hızlandı

Trafik yoğunluğunun büyük ölçüde azaldığı salgın sürecinde kentin dört bir yanında asfalt serimi, yama, parke kaplama ve tamirat işlerini yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mürselpaşa, Yeşildere, Akçay, Mithatpaşa Caddesi, Altınyol, Dr. Refik Saydam Bulvarı ile Kemalpaşa-İzmir yolunda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Asfalt çalışmalarının yanı sıra Konak, Bayraklı, Buca, Gaziemir, Karşıyaka, Çiğli, Karabağlar ve Bornova gibi birçok ilçede asfalt yama, parke kaplama ve tamir faaliyetleri de sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.