Başkan Soyer vatandaşlara seslendi: HİM'e talep bırakın

Başkan Soyer vatandaşlara seslendi: HİM'e talep bırakın

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaşadığı mahallede haşarat sorunu yaşayan İzmirlilere seslenerek "Yaşadığınız bölgede sorun varsa HİM'e talep bırakın, ekiplerimiz 24 saat içinde müdahale edecek" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kent genelinde havaların ısınmasıyla ortaya çıkabilecek haşarat sorununa ilişkin bir duyuru yaptı.

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak halkı HİM konusunda bilgilendiren Başkan Soyer, vatandaşlara çağrı yaparak "Sevgili hemşehrilerim, Mevsim geçişinden dolayı belirli bölgelerde haşarat popülasyonu arttı. 376 personelimiz gece gündüz çalışıyor, kısa süre içerisinde sorun ortadan kalkacak. Yaşadığınız bölgede sorun varsa HİM'e talep bırakın, ekiplerimiz 24 saat içinde müdahale edecek" açıklamasını yaptı.

Güzelyalı Mahalle Muhtarı Nedim Altan ve bir vatandaşın görüşlerine yer verilen videoda, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin talep doğrultusunda mahallede kapsamlı bir ilaçlama çalışması yaptığı aktarıldı.

Ekiplerin anlık müdahale ettiğini dile getiren muhtar Nedim Altan "Mahallemizde nisan ayı başı veya mart ayının sonundan itibaren sineklerle ilgili ilaçlama başlamaktadır. Daha sonra mahalleli tarafından bana gelen şikayetler kendilerine iletilip sorunlar en kısa zamanda giderilmiş olmaktadır. Hatta ve hatta saatlik veya dakikalık olarak bile anında müdahalemiz olmaktadır" cümleleri ile ekiplerin çalışmasından memnuniyetini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.