Başkan Soyer: Yanınızda olmaya devam edeceğiz

Başkan Soyer: Yanınızda olmaya devam edeceğiz

Bucasporlular ile bir araya gelen ve sporun gelişmesine katkı vermeye ve derneğe destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Soyer, “Benim işim bu, ben size sahip çıkacağım” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile birlikte Bucaspor Taraftarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Dernek üyeleri, Başkan Tunç Soyer'e kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu. Bucaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ercüment Yıldız, “Sizin konuşmalarınızda sık sık bahsettiğiniz 'Arka sıradakiler' bizleriz. Her zaman sizin yanınızdayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

s319594.jpg

Başkan Soyer, ellerinden geldiği sürece Bucaspor Taraftarlar Derneği'nin yanında olacaklarının altını çizerek, “Benim işim bu, ben size sahip çıkacağım. Yeter ki nefesim yetsin, elim ayağım tutsun. Sayenizde güne çok güzel başladım. Sizleri tanıyıp, sizlerle birlikte olduğum için mutluyum. Bizim elimiz daha fazla size değecek. Yanınızda olduğumuzu göreceksiniz” açıklamasında bulundu.

s817445.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bucaspor Taraftarlar Derneği ziyaretinin ardından Goya Engelli Turizm Geliştirme Kooperatifi'ni de ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Murat Uçkan'dan bilgi aldı, kas hastası Seçil ve Aytül Uçkan kardeşlerle sohbet eden Başkan Soyer, esnafla da bir araya gelerek sohbet etti.

s69019.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.