Başkan Soyer'den Bergama Vapurunda İzmir'in tarihine davet

Başkan Soyer'den Bergama Vapurunda İzmir'in tarihine davet

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, Bergama Vapuruna ilişkin bir açıklama yaparak "Tarihi Bergama Vapuru’nda, İzmir’i keşfe çıkmanızı mutlaka öneririm" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, Bergama Vapuruna ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Başkan Soyer, vapurda gerçekleştirilen turlarda İzmir tarihinin öyküsüne de değinildiğine dikkat çekerek "Bu güne kadar İzmir’i bu denli keyifle dinlememiştim. Tarihi Bergama Vapuru’nda, İzmir’i keşfe çıkmanızı mutlaka öneririm. Mis gibi Körfez havasını içinize çekerek" dedi.

27072023-172740-5.jpg

DOĞA VE TARİH BİR ARADA

Profesyonel rehber anlatımı ile İzmir Körfezi’ni keşfetmeyi sağlayan tur, her Çarşamba ve Cumartesi günü saat 19.00’da başlıyor ve 21.00’de sonlanıyor. İki saat süren tur, yolcuların İzmir’in eşsiz gün batımına tanık olmasını sağlıyor.

27072023-172740-0.jpg

Turda Kemeraltı, Konak Atatürk Meydanı, Saat Kulesi, Vilayet Konağı, Kordon, Eski ve Yeni Liman, Yeşilova Höyüğü, Tepekule, Tersane, Gediz Deltası gibi birçok alan tanıtılıyor. Ayrıca Körfez’de yaşayan kuşlar, balıklar, memeliler gibi birçok canlı hakkında da bilgi veriliyor.

03082023-103036-0.jpg

NASIL BİLET ALINACAK?

İzmir’in tarihini farklı bir bakış açısıyla sunan, yaşayan körfezin canlı türlerinin gözlemlenebildiği Körfez turuna bilet almak için izdogaturizm.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.