Başkan Soyer'den dikkat çeken paylaşım: 100 yıl önce yaptık, yine yapacağız

Başkan Soyer'den dikkat çeken paylaşım: 100 yıl önce yaptık, yine yapacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Cumhuriyet değerlerine işaret ederek "100 yıl önce yaptık, yine yapacağız" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "100 yıl önce yaptık, yine yapacağız. Yine aydınlık bir gelecek inşa edeceğiz" cümlelerini kullandı.

Başkan Tunç Soyer'in paylaştığı videoda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarına ve evrensel değerlerine dikkat çekildi. Videoda, 100 yıl önce, ülkenin farklı iş kollarından gelen temsilciler ile gerçekleştirilen İzmir İktisat Kongresi'ne vurgu yapıldığı gibi, yoksul bir ülkenin 'küllerinden yeniden doğuşuna' da dikkat çekiliyor.

İzmir'in tarihsel geçmişine ait görüntülerin yer aldığı videoda, "Demokrasimiz defalarca yaralandı. Refahın büyüdüğü fakat tek bir zümreyi ihya ettiği ve halkın hakkı olandan yoksun kaldığı yıllardan geçtik" cümlelerine yer verildi.

bu.jpeg

Başkan Soyer, söz konusu videoyu şu ifadelerle paylaştı: 100 yıl önce yaptık, yine yapacağız. Yine aydınlık bir gelecek inşa edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.