Başkan Soyer'den Halkın Kasabı açıklaması

Başkan Soyer'den Halkın Kasabı açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun Halkın Kasabı açıklamalarına ilişkin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer "Kimsenin hayat pahalılığı yüzünden et ve süt ürünlerinden mahrum kalmayacağı günler gelene dek buradayız" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmir’de ucuz et alabilmek için kuyrukta bekleyen kadınlarla sohbet etti.

fueivovwyaaj2n7.jpg

Selvi Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından et kuyruğundaki kadınlarla çekilen fotoğraflarını paylaşarak “Bugün, çocuklarına sağlıklı ve uygun maddi koşullarda et ürünleri almak için yağmur altında bekleyen İzmirli anneler ile Halkın Kasabı’nda karşılaştım. Hepsinin duygusu yüreğimde. Onları rahatsız etmemek adına ziyaretimi kısa tuttum, hepsiyle sohbet etmeyi çok isterdim” dedi.

fueivndwcaiulpt.jpg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları sonrası Halkın Kasabı'na ilişkin "Hemşehrilerimizin ihtiyacı üzerine açtığımız Halkın Kasabı şubelerimiz her gün binlerce yurttaşımıza hizmet veriyor. Kimsenin hayat pahalılığı yüzünden et ve süt ürünlerinden mahrum kalmayacağı günler gelene dek buradayız" dedi.

23032023-16210-4.jpg

İzmirlilere kaliteli ve sağlıklı et ulaştırmak için açılan Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı şubelerinde Ramazan ayı boyunca fiyat artışı yapılmadı. Dana kıymanın kilosu 195 lira, dana sucuğun ve dana kuşbaşının kilosu 215 liradan satılıyor.

23032023-16210-8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.