Başkan Soyer'den HDP'ye saldırıya ilişkin açıklama

Başkan Soyer'den HDP'ye saldırıya ilişkin açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, HDP İzmir İl Başkanlığı'na yapılan ve bir parti çalışanının öldürüldüğü saldırıya ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

HDP İzmir İl Binası'na yönelik saldırıda bir parti çalışanının katledilmesi sonrası Tunç Soyer'den açıklama geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, "HDP İzmir İl Başkanlığı binasında düzenlenen saldırıyı kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İzmir’imiz huzur kentidir. Bu huzura zarar verecek her türlü girişimin karşısındayız" dedi.

307175_814x458.jpg

Ne olmuştu?

İzmir'de HDP İzmir İl Başkanlığı'nda silah sesleri geldi. Olay yerine Özel Harekat da olmak üzere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Meydana gelen olayda bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Konak ilçesinde HDP İzmir İl Başkanlığı binasında silah sesleri gelmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, binanın bulunduğu sokağın çevresini güvenlik şeridiyle çevirdi. Sokak ve caddeler trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı.

3899334.jpg

Alınan bilgiye göre, il binasına giren şüpheli O.G., içerideki görevliyi rehin aldı. Şüpheli, rehin aldığı parti üyesi Deniz Poyraz'ı (40) silahla vurarak öldürdü. Zanlı polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli O.G.'nin sağlık çalışanı olduğu ve istifa ettiği öğrenild

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.