Başkan Soyer'den İzmirlilere davet

Başkan Soyer'den İzmirlilere davet

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tüm vatandaşları "Seferihisar Akarca Atık Su Arıtma Tesisi Terfi Merkezi Ve Deniz Deşarj Hattı İnşaatı"nın temel atma törenine davet etti.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Cumhuriyetin 100. Yılında İZSU'dan 100 Proje" başlıklı tanıtım toplantısında kamuoyuna duyurduğu yatırımlardan biri olan "Seferihisar Akarca Atık Su Arıtma Tesisi Terfi Merkezi Ve Deniz Deşarj Hattı İnşaatı"nın temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Seferihisar'ın doğal güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere güvenle teslim etmek için hayata geçirilen projenin temel atma töreni, 31 ağustos perşembe günü saat 10.00'da, Hıdırlık Tuzla Caddesi No:81 Seferihisar adresinde yapılacak.

Tüm İzmirlileri törene davet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, açıklamasında; "Seferihisar'ın doğal güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere güvenle teslim etmek için hayata geçirdiğimiz Seferihisar Akarca Atıksu Arıtma Tesisi Terfi Merkezi ve Deniz Deşarj Hattı İnşaatı temel atma töreninde sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyacağım" ifadelerine yer verdi.

f4xmd4gwoaaum5e.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum