Başkan Soyer'den Mersin mitingi açıklaması!

Başkan Soyer'den Mersin mitingi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, FoxTv’de İsmail Küçükkaya’nın Çalar Saat programında Mersin mitingi hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Soyer, "Olağanüstü çok sesliydi. Çok güzeldi. Çok canlıydı. Çok coşkuluydu. Çok kalabalıktı yani zaten insanlar bir de susamışlar birbirleriyle kucaklaşmaya, buluşmaya, umutlarını paylaşmaya o nedenle çok keyifliydi. Ben yalnız gitmedim 4 büyükşehir belediye başkanı vardı. Biz İzmir'deki tüm ilçe belediyeleri olarak, Karşıyaka'sından Konak'ına Bayraklı'sından Selçuk'una hepsiyle beraber gittik. Çünkü biz milletin sesiyiz yani hep beraber milletin sessiyle milletin adıyla yapıldı bu miting. Biz de İzmir'i temsilen gittik doğrusu. Çok güzel oldu" dedi.

basliksiz-2.jpg

Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında Başkan Soyer, "Evet aday olabilir, olmalı da dolayısıyla ben bunla iftihar ederim. Keşke olsa, biz tabi ittifak dostlar hep beraber bir araya geldiklerinde neyi işaret edeceklerse onun peşinden gideceğiz. Ama şunu söylememe müsaade edin gerçekten isimden çok fazla sistemin konuşulması gereken bir dönemdeyiz. Yani bu nasıl bir sistem olmalı nasıl bir yönetim sistemi kurulmalı. Bugün 18-29 yaş arası gençlerimizin yüzde 50'den fazlası yurt dışına gitmek istiyor. Yani geldik ve bu oldu bu nasıl değiştirilebilir asıl konuşulması gereken isimlerden ziyade nasıl yeni bir yönetim sistemi kurulmalı. Bunun üzerine konuşulması bunun üzerine tartışılması gerekir diye düşünüyorum. Ama yine de biz genel başkanımızın aday olmasından büyük gurur duyarız" sözlerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.