Başkan Soyer'den Umut Hareketini büyütme çağrısı

Başkan Soyer'den Umut Hareketini büyütme çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Umut Hareketi'ne ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "Soframızı da, bereketimizi de paylaşıyoruz" dedi.

MEDYA EGE - 6 Şubat'ta yaşanılan ve ülkeyi yasa boğan depremler sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer öncülüğünde Umut Hareketi ile Bir Kira Bir Yuva kampanyaları başlatıldı.

Enkaz kaldırma çalışmaları son bulsa da bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları devam ederken Başkan Tunç Soyer, Umut Hareketi'ne ilişkin dayanışma kampanyalarına devam ediyor.

06022023-1556-1.jpg

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Soyer, Büyükşehir Belediyesi aşevlerinde her gün kent genelinde 13 ayrı noktada ve afet bölgesi olan Hatay, Osmaniye ve Adıyaman'da iftar sofrası kurulduğunu hatırlattı.

18022023-154427-0.jpg

Öte yandan dezavantajlı bölgelerde de hafta içi iftar sofrası kurulduğuna dikkat çekilen videoda, depremzedeler için de her zaman dayanışma içinde olunacağına işaret edildi.

Türkiye'yi yasa boğan depremler sonrası, Umut Hareketi kapsamında iftar yemeği, gıda paketi, hijyen paketi, besi yemi, konteyner ve konteyner içi donanımlara yönelik dayanışma kampanyası düzenliyor.

9648ee4b61aea3148266f68fc91381eb.jpeg

Umut Hareketine destek olmak için https://umuthareketi.izmir.bel.tr/ adresinden detaylı bilgi alınabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.