Başkan Soyer'e AK Partili Başdaş'tan yanıt: Körfez kokuyor Tunç Soyer bisikletten bakıyor

Başkan Soyer'e AK Partili Başdaş'tan yanıt: Körfez kokuyor Tunç Soyer bisikletten bakıyor

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Konak’tan Karşıyaka’ya yüzeceğim” açıklamasını eleştirerek “Körfez kokuyor, Tunç Soyer bisikletten bakıyor” dedi.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Konak’tan Karşıyaka’ya yüzeceğim” açıklamasını eleştirdi. Sosyal medya hesaplarında Körfez’in kirlenmiş halini ve ölü balıkları yayımlayan Başdaş, Soyer’e “Körfez kokuyor, Tunç Soyer bisikletten bakıyor” sözleriyle eleştirdi.

unnamed.jpg

"BUYUR BURADAN BAŞLA"

Başdaş, Soyer’in “Konak’tan Karşıyaka’ya yüzeceğim” sözlerini hatırlatarak, “Sayın Başkan, buyur buradan başla istersen! Her tarafı saran yosunları ve çevresel atıklardan dolayı telef olan balıkları görmenize vesile olur belki! Yüzülebilir Körfez’in gelin de haline bir bakın” dedi.

"YENİDEN ADAYLIK DERDİNDE"

Başdaş, Soyer’in televizyon programlarında gerçekleri konuşmadığının altını çizerek, “Şu ara TV programlarında boy gösterip şov yapacağınıza asli görevlerinizi yapmanız daha doğru olmaz mıydı? Bu mu sizin belediyecilik anlayışınız?” ifadesini kullandı.

Soyer’in yeniden adaylık için şehri unuttuğunu kaydeden Başdaş, “Sizi de anlıyoruz! Bir daha aday olmak için şehri bıraktınız, kendi derdinize düştünüz. AK belediyecilik gelince bu sorumsuzluklar bitecek, çevrecilik ve yüzülebilir Körfez nedir herkes görecek” diye konuştu.

baskan-soyer-uc-yil-sonra-korfezde-denize-girecegim-201912272256.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum