Başkan Soyer'e Küçük Kulüp ziyareti!

Başkan Soyer'e Küçük Kulüp ziyareti!

Küçük Kulüp yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile buluştu.

Soyer’in makamındaki görüşmede; tüm İzmirlileri tenis ile buluşturmak, İzmir’in tenisteki başarılarını artırmak ve sosyal sorumluluk projeleriyle İzmir’e katkı sağlamak konu başlıkları altında görüş alışverişinde bulunuldu.

Küçük Kulüp Derneği Divan Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı görüşmede Küçük Kulüp’ün, İzmir’e ve tenis sporuna hizmet etmek adına üzerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğu mesajı verildi.

Tecrübemiz ve etkin üye portföyümüz ile üzerimize düşen görevlerin farkındayız.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik “Sayın Başkanın spora desteğini takdirle takip ediyoruz. 1943 yılından bu yana biriken tecrübemiz ve etkin üye portföyümüz ile İzmir’e değer katmak için Büyükşehir Belediyesi ile ortak projelerde birleşebileceğimize inanıyoruz. Bu bağlamda tespit ve projelerimizi Büyükşehir Belediye Başkanımız ile paylaşmaktan mutluluk duyduk. Ayrıca kendisini Küçük Kulüp’te tenis oynamaya davet ettik” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise Küçük Kulüp’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti bildirirken, her zaman işbirliğine hazır olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.