Başkan Soyer'e roman sürprizi

Başkan Soyer'e roman sürprizi

Roman müzisyenler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sürpriz yaptı. 

Sabah 07.00’de Kaynaklar’da inceleme yapan Soyer’e mini bir doğum günü dinleti sunuldu. Romanların yoğunlukla ikamet ettiği Emirsultan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Heptepe, “Sizinle İzmir, İzmir Romanlarla güzel başkanım”dedi.

ROMANLAR BAŞKANA SÜRPRİZ YAPTI

Seyyar Pazar projesini hayata geçirmek için Buca Kaynaklar’a giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hoş bir sürprizle karşılaştı.   Sabah 07.00’de mesaisine Kaynaklar’da başlayan Başkan Soyer’i iki klarnet, bir keman, bir darbuka sanatçısı roman karşıladı. Müzisyenler önce Barış Manço’nun domates biber patlıcan şarkısını seslendirdi. Etraftakiler müziğin Seyyar Pazar Projesi için olduğunu düşündükleri anda Başkan Soyer için iyi ki doğdun şarkısı hep bir ağızdan sazlar eşliğinde söylendi.  Başkan beklemediği bir yerde ve saatte karşılaştığı hoş sürpriz için teşekkür etti.

0-(12)-031.jpg

  SİZİNLE İZMİR, İZMİR ROMANLARLA GÜZEL

Duygu yüklü atmosferi oluşturan Romanların yoğunlukta ikamet ettiği Emirsultan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Heptepe geri dönüşümden elde edilen malzemelerle oluşturulan tabloyu Başkan Soyer’e alkışlar arasında hediye etti. Muhtar Heptepe, “Roman çalışmaları için teşekkür ediyorum. Sizinle İzmir, İzmir Romanlarla güzel”dedi. Sürpriz programa İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran, Sokak Ekonomisi Şube Müdürü Dr.Osman Sirkeci, Sosyal Projeler Uzmanı Prof.Dr. Kamuran Elbeyoğlu katıldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.