Başkan Soyer'in iletişim koordinatörü belli oldu!

Başkan Soyer'in iletişim koordinatörü belli oldu!

Başkan Soyer, Özgür Gürbüz’ü iletişim koordinatörü olarak atadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyedeki görevlendirme ve atamalarına devam ediyor. Bürokratik yapıda önemli değişiklikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, basın birimini İstanbul’dan transfer edilen Özgür Gürbüz’e emanet etti.  İletişim koordinatörü sıfatıyla görevlendirildiği belirtilen Gürbüz’ün ayrıca tanıtım bölümünde de yetkili konumda olacağı aktarıldı.

ozgur-gurbuz-263x263.jpg

ÖZGÜR GÜRBÜZ KİMDİR?

1994 yılından bu yana çevre, ekonomi ve enerji üzerine yazılar yazan Özgür Gürbüz, Milliyet, Yeni Yüzyıl, Yeni Aktüel, Sabah, Global Enerji, Referans ve Habertürk gibi dergi ve gazetelerde çalıştı, yazılar yazdı.

Yön Radyo ve Pekin’de Çin Uluslararası Radyosu’nda görev yaptı. Birgün gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Gazetecilik yapmadığı yıllarda enerji ve çevre konularında bir süre danışmanlık yaptı ve Greenpeace Akdeniz’de enerji kampanyasını yürüttü. 1990’lı yılların başından bu yana Türkiye’deki çevre hareketinin içerisinde yer aldı. Gürbüz, WWF-Türkiye’nin İletişim Müdürlüğü görevini de yürüttü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.