Başkan Stresi Çocuklarla Futbol Oynarak Atıyor

Başkan Stresi Çocuklarla Futbol Oynarak Atıyor

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, fırsat buldukça farklı mahallerde  halı sahalarda çocuklarla futbol maçı yaparak stres atıyor. 

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yoğun iş yükünden kaynaklanan stresi halı sahalarda çocuklarla futbol oynayarak atıyor. 15 basketbol ve 6 halı saha projesini tamamladıklarını belirten Başkan Görmez “ her mahallemizde bir halı saha olsun istiyorum. Burada gençlerle, çocuklarla futbol oynamak bütün yorgunluğumu alıyor” dedi.

Sporun bütün dallarına ilgi duyduğunu yatırım yaptıklarını, gençleri spora teşvik etmek amacıyla çok sayıda kurs ve etkinlik düzenlediklerini kaydeden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, fırsat buldukça da futbol oynayarak stresten uzaklaştığını belirterek şunları söyledi “öğrencilik yıllarımdan beri spordan kopmadım. Şimdi oldukça yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Doğal olarak stres kaçınılmaz oluyor. Halı saha maçları ilaç gibi geliyor. Çocuk sesleri arasında futbol oynamak, onların heyecanına, enerjisine ortak olmak ayrı bir duygu.  Eğitime, spora özel önem veriyorum. İlçemizde eğitim kurumlarına devam eden 30 bin öğrencimiz bulunuyor. Çocuklarımızın boş zamanlarında spor yapmaları için çok büyük bir spor kompleksi kurma hedefimiz var. İçinde spora dair bütün tesisler, altyapı imkanları olsun istiyorum. 15 basketbol,6 halı saha projemizi tamamladık. Milli Eğitime okul yapımı için 50 bin metrekare arsa bağışladık. Şimdi 20 dolayında okulun inşaatı ya devam ediyor ya da projesi sürüyor” şeklinde konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.