Başkan Sürekli, vatandaşlarla buluştu

Başkan Sürekli, vatandaşlarla buluştu

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ramazan ayının başladığı günden bu yana 6 ilçede sahur ve iftar programlarına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle ve teşkilat mensuplarıyla çeşitli programlarda buluşan Başkan Sürekli, iftarın ardından her akşam en az iki ailenin evine misafir oldu. Başkan Sürekli, “Gittiğimiz yerlerde, vatandaşlarımızın fikirlerini dinleme ve taleplerini öğrenme imkanı buluyoruz. Bu durum hem onları hem de bizi memnun ediyor” dedi.

Ramazan ayı bitene kadar, İzmir’de olduğu her gün farklı bir sahur ve iftar programına katılmayı hedefleyen Sürekli, şimdiye kadar Konak, Çiğli, Karşıyaka, Bornova, Urla, Çeşme ilçelerinde yüzlerce kişiyle bir araya geldi. Katıldığı programlarda, vatandaşlarla sohbet eden ve onların sıkıntılarını dinleyerek tek tek not eden Başkan Sürekli, iftarların ardından da 20’den fazla aileye konuk oldu. Çat kapı gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Sürekli’yi karşılarında gören vatandaşlar kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken, ziyaretten sevinç duyduklarını da ifade etti.

unnamed-527.jpg

PAYLAŞMA VE DAYANIŞMANIN MUTLULUĞU

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereket ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Kerem Ali Sürekli, “Sahur ve iftar sofralarında İzmirlilerle bir araya gelerek, paylaşmanın ve dayanışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her gün farklı bir ilçemizde, vatandaşlarımızla buluşmak ve onları dinlemek bizleri mutlu ediyor. Bu sayede birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz de pekişiyor. Ramazan’ın son gününe kadar vatandaşlarımızla birlikte bu mübarek ayın hazzını yaşamayı sürdüreceğiz. Ayrıca sahur ve iftar programlarının yanı sıra ev ziyaretlerinde de bulunuyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntılar varsa da bunları yerinde görme fırsatı buluyoruz. Bizleri evlerinde konuk eden vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi, dostane yaklaşımları ve hoşsohbetleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

unnamed-(2)-378.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.