Başkan Sürekli'den acılı babaya taziye

Başkan Sürekli'den acılı babaya taziye

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli deprem bölgesinden döner dönmez, ayağının tozuyla depremde yakınlarını kaybeden acılı babaya taziye ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıma sebep olan depremin ardından, bölgedeki çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla depremin etkili olduğu illere giden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'e döndü.

kerem-4.jpg

Deprem bölgesindeki incelemelerin ardından İzmir'e dönen Başkan Sürekli, ayağının tozuyla gittiği Foça'da, İskenderun’da, kızı, damadı ve iki torununu kaybeden İsmail Mora’ya, taziye ziyaretinde bulundu. Mora' ailesine Allah'tan Sabr-ı Cemil dileyen Başkan Sürekli, tüm kayıplarımızın ruhlarının şâd olması dileğinde bulundu.

kerem-3.jpg

TEK YÜREK HALİNDE YARALARIMIZI SARACAK

Gün içerisinde sosyal medya hesabından deprem bölgesine AK Parti İzmir Ailesi olarak 34, Ak Partili belediyelerden ise 118 olmak üzere toplamda 152 TIR yardım malzemesi ulaştırdıklarını da belirten Başkan Sürekli, "Devletimiz ve milletimiz el ele, depremin acılarla dolu enkazını kaldırmak ve depremzedelerimizin yaralarını sarmak için canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Tüm Türkiye kenetlenmiş durumda. Asılsız ithamlar ve yersiz iddialarla bu birlikteliğe kimse gölge düşüremeyecektir. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte toplum olarak depremin ilk anından itibaren gösterdiğimiz özveriyle yardımlara devam etmeli ve depremzedelerimize destek olmalıyız. Tek yürek halinde yaralarımızı saracak ve hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğiz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.