Başkan Sürekli'den ASKON'a ziyaret

Başkan Sürekli'den ASKON'a ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Av. Kerem Ali Sürekli, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Başkanı Şerafettin Gücü ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Av. Kerem Ali Sürekli’ye ASKON İzmir Şubesinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKON İzmir Başkanı Şerafettin Gücü, “İzmirli işadamları olarak, ülke ekonomisine katma değer sağlamak için bütün gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İzmir’in hedeflerinin dar ve sınırlayıcı kalıbından çıkarılarak, yıllar içinde kaybettiği zamanın hızla telafi edilmesi gerekli bunun içinde biz iş dünyası olarak çok çalışmalıyız, kayıp edecek tek bir günümüz dahi yok dedi”

ASKON İzmir Şubesi’nin çalışmalarından bahseden Gücü, salgın döneminde de durmadan çalıştık , salgının başladığı ilk günlerde biz Genel Başkanımızın talimatı ile ASKON’un tüm şubelerinden ortak bir bildiri yayınladık biz ASKON olarak bu dönemde bir tek çalışanımızı bile işsiz bırakmayacağız Elhamdülillah, tek bir personel bir çıkarmadık, tabi burada hükümetimizin verdiği teşvikler ve ödeneklerinde katkısı çok büyük oldu.

3-549.jpg

ASKON İzmir Kars’a Yatırım Yapıyor

Yine bu dönemde yatırımlarımıza ASKON’da kurduğumuz ortak iştiraklere devam ettik. “Gidemediğin yer senin değildir” şiarı ile ASKON İzmir Şubemizin Yönetim Kurulundan 7 arkadaşımız ile kurduğumuz şirket ile Kars’a yatırım yapma kararı aldık şuan yatırım miktarı yaklaşık 12 Milyon TL ve yaklaşık 150 kişinin istihdam edilecek, çalışmalarımız başladı şuan bir arkadaşımız Kars’da gerekli girişimler alt yapı oluşturuldu projemizin 2022 yılı başında bitirmeyi planlıyoruz. Biz İş insanınız tabi kar etmeyi planlıyoruz ama bu arda ilk amacımız bu değil, bir araya gelerek nelere yapılabileceğini göstermek özellikle doğu bölgemizde istihdam sağlayıp batıya olan göçü önlemek dedi.

Başkan Sürekli; STK’ları çok önemsiyoruz

ASKON İzmir Şubesinde gerçekleşen ziyarette, ASKON’un İzmir ve Türkiye için çok önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Av. Kerem Ali Sürekli, “İzmir’de yapılacak olan yatırımlar ve şehrin kalkınması yönünde önemli rol oynuyorsunuz yaptığınız çalışmalar takdir etmemek mümkün değil, biraz öncede söylediğim gibi ASKON rahmetli Erbakan Hoca’nın Türkiye’ye kazandırdığı çok önemli bir değer, 1997 yılındaki kuruluş çalışmalarında bende yer aldım, o günden bu güne çalışmalarını takip ediyorum. Biz Ak Parti teşkilatı olarak STK’ları çok önemsiyoruz, sık sık bir araya gelip görüş, öneri çalışma yapıyoruz bu minvalde sizin gibi STK’ların görüşleri bizim için çok önemli Bu kapsamda çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

4-(1)-013.jpg

Sürekli Adına ASKON’dan Bağış

ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü, biz ziyaretlerde çiçek, çikolata vs. verilecek bedeli daha anlamlı bir yerde kullanmak istedik ve sizin adınıza savaş ve doğal afetlerde yetim kalmış çocuklar için  Deniz Feneri Derneğine bağışta bulunduk, Şube Başkanı Gücü Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli adına düzenlenen teşekkür belgesini takdim etti. Başkan Sürekli  Deniz Fenerine bağış yapılmasını çok anlamlı buldum” diyerek ASKON’a teşekkür etti

Ziyarette ayrıca İl Başkan Yardımcısı Melek Eroğlu, Bornova ilçe Başkanı Veysel Gündoğan ve Bornova Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Kaya’da yer aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.