Başkan Sürekli’den Efes Kanal Yolu müjdesi

Başkan Sürekli’den Efes Kanal Yolu müjdesi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Gönül Seferberliği kapsamında gerçekleştirdiği Selçuk, Torbalı, Gaziemir ve Karabağlar programından müjdeyle döndü. 

Selçuk Efes Antik Kenti’ni 2.500 yıl sonra denizle buluşturacak olan Antik Kanal Projesi için Tarım Bakanlığı’ndan 5 Milyon TL artı ödenek sağlandığını açıklayan Başkan Sürekli, böylelikle çalışmaların hız kazandığını söyledi.

AK Parti’nin tüm saldırılara ve algı operasyonlarına karşı dimdik ayakta olduğunu, hizmet ve yatırımlarına devam ettiğini vurgulayan Sürekli; “Dünyanın gözünü yeniden ‘Efes’e çevirecek bu dev proje için Sayın Bakanımıza ilettiğimiz ek ödenek talebi olumlu yanıt buldu. Bu dev proje, ülke turizmine de dev bir katkı sunacak. Görüldüğü gibi biz işimize bakıyoruz. Kimse; yürüttüğü algı operasyonuyla bizi engelleyebileceğini düşünmesin. Her açıklamalarında bize saldırıp kendilerini övüyorlar ama bu şekilde ancak yine kendilerini avutabilirler, vatandaşı değil! Görünen köy kılavuz istemez!” diye konuştu.

unnamed-(1)-558.jpg

35 projeden biriydi…

Selçuk, Torbalı, Gaziemir ve Karabağlar ilçelerinde yatırımları yerinde inceleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; meclis üyeleri ile de bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da ziyaretlere katıldı. Torbalı’da yenilenerek hizmete giren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden Sürekli; Efes Antik Kenti Kanal Projesi’nde yerinde incelemelerde bulundu. Dev projenin sadece bölge değil ülke için büyük bir turizm atağı yaratacağını belirten Başkan Sürekli; ek ödenek müjdesi verdi. Sürekli sözlerini şöyle sürdürdü; “Efes’i 2.500 yıl sonra denizle buluşturacak olan bu proje; İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın Büyükşehir adaylığındaki 35 projeden biriydi. Her zaman vizyonu olan proje ve yatırımları İzmir’e kazandıran son Başbakanımız Sayın Yıldırım’ın hizmet aşkı tartışılmaz. Her üstlendiği görevde büyük işler başardı, iz bıraktı. Efes Antik Kanal Projesi’nde de önemli bir aşama kaydedildi. Tarım Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile görüştük ve son olarak aktarılan 3 Milyon TL’ye ek olarak 5 Milyon TL ek ödenek çıktı. Bakanımız Sayın Pakdemirli’ye teşekkür ediyoruz. Böylelikle çalışmalar hız kazanmış olacak. Biz de yakından takip edeceğiz.”

unnamed-(2)-441.jpg

Ancak birbirlerini avuturlar…

AK Parti’nin 18 yıldır her şartta hizmet ve yatırım üreterek yoluna devam ettiğini vurgulayan İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli,  CHP kanadından gelen son açıklamalara da değinerek şunları söyledi; “Saldırmak ve beceriksizlik arasında doğru orantı kuruyorlarsa; dönüp kendilerine bakmalılar! Hizmette göz boyama, siyasette bölücüyle yol arkadaşlığı; kullandıkları dilde küfür! Görünen köy kılavuz istemez! Birbirlerini överek ancak yine birbirlerini avuturlar, vatandaşı değil! Pandemi ile mücadele gibi zor ve hayati bir süreçten dahi siyaseten fayda sağlama hesabı yapan kendileri. Defo dedikleri dil ve yaklaşımlarında kendini gösteriyor. Yönetim kadrolarında, atamalarında baş gösteriyor ve bir bir açığa çıkıyor zaten. Naçizane tesviyem; bize yüklenmek yerine kendileriyle yüzleşmeleri ve İzmir’in acil çözüm bekleyen yerel sorunlarına zaman ayırmaları. İzmir’i bir kenara bırakıp, bizimle cebelleşmeleri kimseye bir şey kazandırmaz. Görüldüğü gibi, biz yine işimize bakıyoruz, bakmaya da devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.